O NAMA


UPOZNAJMO SE!

P rije više od 25 godina započeli smo s opremanjem, distribucijom, proizvodnjom i individualiziranom izradom tekstila za privatne i poslovne objekte.

Tvrtka smo s jednom od najvećih tradicija u zemlji u području tekstilnog opremanja, a praćenje svjetskih trendova i neprekidno usavršavanje naših zaposlenika, tvrtku Kiss d.o.o. izdvaja od mnogih drugih.

Unatoč tome što je naša glavna poslovnica bila i ostala u Poreču, možemo se pohvaliti opremanjem privatnih i poslovnih objekata na području cijele Hrvatske, ali i šire.

Ponosni smo na uređenje brojnih obiteljskih kuća, stanova, hotela, ureda, poslovnih zgrada, restorana i barova, a neke od naših klljenata možete pronaći među našim referencama.

Kako bismo uređenje svakog prostora učinili što jednostavnijim, uz široki spektar proizvoda i opreme nudimo vam i njihovu ugradnju i održavanje.

U našoj bogatoj ponudi renomiranih svjetskih proizvođača nalaze se zavjese i dekori, tende, materijali za tapeciranje namještaja, razne vrste pergola, nadstrešnica, rolo zavjesa, venecijanera, komarica, aluminijske vodilice te brojni drugi proizvodi.

Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i distribuciji svih vrsta zavjesa i tendi brojnih svjetskih proizvođača, golemi izbor tkanina, ali i individualni pristup, preciznost i poštivanje dogovorenih rokova isporuke, odlike su naše tvrtke.

Predložit ćemo, pripremiti i izraditi za vas najbolje moguće rješenje, u skladu s vašim željama i mogućnostima, ali i tehničkim karakteristikama prostora.

Izaberite najbolje za vas i vaš prostor iz bogate ponude Kraljice dekora!